Keresés
  • Dr. Peter Vaczi

Fülöncsípett mumus: az áteresztőbél-szindróma

Frissítve: 2019. jún. 25.

Szinte az összes civilizációs, krónikus betegség hátterében az áteresztőbél-szindróma érhető tetten, amit a nyugati típusú táplálkozással bevitt bélfal-károsító ágensek váltanak ki.A modern, nyugati típusú táplálkozás legnagyobb csapdái


Finomított cukrok, gyors felszívódású szénhidrátok, gabonák, tejtermékek, növényi olajok, hüvelyes termésűek, burgonyafélék, gyümölcsök és általában a feldolgozott élelmiszerek, élelmiszeripari termékek. Ez rossz hír mindazoknak, akik az élvezeti táplálkozás bűvköréből nem óhajtanak kitörni, hanem inkább feláldozzák egészségüket a gasztronómia és falánkság oltárán.

A növények az ellenségeink


Hajmeresztő kijelentés, amit a legtöbben - élükön a vegetáriánusokkal - mereven vissza fognak utasítani. A tudományos tények azonban makacs dolgok, nem törődnek a mainstream irányzatokkal és más tévedéseken nyugvó táplálkozási doktrínával sem. A jó hír az, hogy nem minden növény az ellenségünk, ilyen baráti növények a gyökérzödségek (zeller, paszternák, sárgarépa, petrezselyemgyökér, stb.) és a sötét bogyós gyümölcsök (szeder, áfonya, ribizli, stb.)
#áteresztőbélszindróma #béláteresztés #béláteresztésteszt #vegetáriánusok #növények


3 144 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése